Introductie Joodse meditatie

ks-home-image-2

Vanaf de tijd van de Torah is meditatie naast gebed een manier geweest om nader te komen tot de Eeuwige. Ook is meditatie een weg om meer grip te krijgen op je eigen leven, met minder inspanning te bereiken wat je ten diepste wil,  beter met frustraties om te gaan, en je relaties te verbeteren.  In deze  bijeenkomst krijg je inzicht in verschillende soorten Joodse meditatie, en ervaar je hoe we werken. Als het bevalt kun je vervolgens een langer durende en intensievere cursus Joodse meditatie volgen.

maandagen 12 oktober 20-22 uur

Docent: rabbijn Hannah Nathans

Kosten: 20 euro. Wanneer je je voor de hele cursus Joodse meditatie inschrijft  betaal je voor de Introductiecursus maar 10 euro!

Je kunt je opgeven door een email te zenden aan info@hamakor.nl, en het bedrag over te maken aan NL 80 RABO 0129 9836 59 t.n.v. Stichting PaRDeS, onder vermelding van ‘Introductie Joodse Meditatie’.

Lokatie: De cursus vindt in samenwerking met PaRDeS plaats, in principe in de Yehuda Aschkenasy-bibliotheek op de centrale locatie: Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2, Amsterdam. Afhankelijk van de corona-ontwikkelingen kunnen lessen per zoom plaats vinden. Je ontvangt daar dan tijdig bericht van.

HaMakor_ster